HELSINGIN MERIVENEILIJÄT RY

Helsingin Meriveneilijät ry on toiminnaltaan vireä venekerho, jonka jäseninä on sekä moottori-, että purjeveneilijöitä.
Satamassamme Helsingin Kulosaaressa on kesäisin veneitä noin 120 ja veneiden koko vaihtelee jollista yli 12 metrisiin. Jäsenmäärämme on noin 300.

POLTTOAINE

SATAMAN POLTTOAINEEN JAKELU ON TALVITAUOLLA

  • 98:
  • DIT:

KERHO

SATAMA

SAARI

TELAKKA

 UUTISET

HMV:n jäsenille

Tervetuloa mukaan seuraavaan hallituksen kokoukseen 5.4.2023 alkaen klo 18 satamassamme. Osoite on Soutajankuja 2. Arvioitu kesto n. 1.5h.

HMV:n laskutuksesta

Kaikki HMV:n laskut lähetetään tällä hetkellä sähköpostitse kirjanpito-ohjelmasta. Varmistakaa, että olette ilmoittaneet sähköpostiosoitteenne ja ilmoittakaa myös osoitteenmuutokset Ritvalle. Laskut voivat myös ohjautua sähköpostiohjelman roskaposteihin eli...

AJANKOHTAISTA

Sataman vartiovuorot tulevalle kaudelle ovat varattavissa

Omaan satamapaikkaan kuuluu huolehtia omasta venekuntakohtaisesta vartiovuorosta, joita kerhoon kuuluvalla venekunnalla 1 kpl kaudessa ja muilla 2 kpl. Oma vuoronsa kannattaa käydä varaamassa nopeasti, jos haluaa saada juuri tietyn ajankohdan. Vartiovuoron varaaminen ja siihen liittyvä ohjeistus löytyvät sataman tietojen yhteydestä täältä.

Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV) omien yhteystietojen tarkistaminen

Jokaisen HMV:n jäsenen tiedot on tallennettu SPV:n Suuli jäsenreksiteriin HMV:en liittymisen yhteydessä:

”Seurojen ja jäsenien tietoja hallinnoi seurojen luottamushenkilöt. Kun uusi jäsen on luotu Suuliin, hänelle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki Suulin sisäänkirjautumissivulle, oman käyttäjätunnuksen järjestelmään ja ohjeet salasanan asettamiseksi.”

Käythän tarkistamassa, että omat yhteystietosi (erityisesti sähköpostiosoitteesi) ovat ajan tasalla. Suulin pääset kirjautumaan tästä.

FACEBOOK

OTA YHTEYTTÄ

15 + 1 =