Satama

HMV:n venesatama N 60° 11,2´ E 24° 59,7

Satamamme sijaitsee aivan Kulosaaren sillan vieressä

Osoite: Soutajankuja 2, 00570 Helsinki

Toimisto auki keskiviikkoisin 7.5-18.6 klo 17-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
(suljettu loma-aikana heinä – elokuu)

  • Hyvät yhteydet keskustaan ja suuri autojen parkkialue
  • Aidattu ja venepaikan haltioiden vartioima alue. 2 vartiovuorolla kesässä, saat veneellesi turvallisen sataman koko kesäksi.
  • Polttoainemyynti omalla laiturilla. Myös valaistus, vesi ja sähkö
  • Jätehuolto (ei ongelmajätteitä: öljyt, akut,maalit ym.)

Venepaikkoja kesälle 2019 saatavilla

Kaikkien on vahvistettava myös vanhat venepaikkansa esim. sähköpostiviestillä osoitteeseen info@helsinginmeriveneilijat.fi tai suoraan Ritvalle, jos aikomus on tuoda vene kerhon satamaan ensi kesäksi.

Muistathan käydä varaamassa oman vartiovuorosi!

Ohjeet varaukseen löytyy venepaikkasi laskulta sekä kerhon jäsensivuilta sekä tästä linkistä. Myös sataman kerhotilasta löytyy ohje varausten tekemiseen. Varaamattomat vuorot arvotaan, jolloin et voi enää vaikuttaa ajankohtaan! Lisätiedot satamakapteeneilta.

Suora linkki vahtivuovarausten tekemiseen löytyy täältä.

Satamakapteenien päivittämä varauslista on siirretty salasanasuojatulle sivulle.

Päivitetty varauslista löytyy myös kerhohuoneen seinältä.

Saat muistutuksen vartiovuorostasi puhelimeesi, joten käy tarkistamassa listasta, että puhelinumerosi on oikein (kaikki numerot yhteen kirjoitettuna, ilman välejä ja väliviivoja)!

Pysäköinti

Sataman yläpysäköintialue on lukittu puomilla klo 21 – 06 asiattoman pysäköinnin ja roskaamisen estämiseksi. Puomin lukko aukeaa portin avaimella ja jokaisen on omalta osaltaan huolehdittava, että puomi tulee lukituksi poistuttaessa klo 21 jälkeen pysäköintialueelta.

Huom!

Jokaisessa veneessä tulee käyttää riittävää määrää leputtimia sekä kiinnitysköysissä joustimia. Näin vältämme veneiden väliset hankaumat ja turvaamme laiturikiinnitysten kestävyyden.

 
 

Satama1-4_2015