Toiminta

Helsingin Meriveneilijöiden toiminta on vilkasta ja monipuolista lähes läpi vuoden. Veneilykaudella luonnollisena toiminnan tukikohtana on hieno oma saaritukikohtamme Rävholmenin saaren pohjoisrannalla. Tukikohtaa on kehitetty viime vuosina talkoovoimin voimakkaasti ja mm. grillikatos ja saunanlaituri ovat nyt uusittuja.

Rävholmenissa  järjestetään seuran perinteiset kesä- ja syystapahtuvat, joista tärkeimpia ovat Merikalliopäivät ja veneilykauden päätteksi järjestettävä Rosvopaisti tapahtuma.

Merikalliopäivä sisältää mm. leikkimielisiä kilpailuja (kalastuskilpailu, luontopolku) sekä yhteisen kalakeittolounaan ja tietenkin saunomista.

Rosvopaisti tapahtumassa taas keskitytään menneen kauden ja sen veneilyjen muisteluun saunomisen ja rosvopaistinmaistelun ohessa.

Kevät- ja syyskunnostuskausilla toimintamme on keskittynyt Kyläsaaressa sijaitsevalle telakallemme, jossa meitä palvelee mm. oma vesillelasku/nosto kalustomme osaavine henkilöineen sekä tietenkin naistoimikuntamme ylläpitämä suosittu buffetti.